Szukasz oferty? Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń:
801 01 17 22
lub
767 43 80 43
Szukasz oferty? Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń:
801 01 17 22
lub
767 43 80 43
wyszukiwarka ofert na wczasy
infolinia
801 01 17 22
767 43 80 43
o nas

Niezapomniane wakacje w Bułgarii tylko z Millennium Travel. Zapewniamy tanie noclegi w komfortowych apartamentach i kwaterach. Czyste plaże, ciepła woda, piękne okolice i słoneczna pogoda gwarantują pełne wrażeń wczasy.

newsletter
skype
Dział Sprzedaży:
barbarakrawiecmtravel Barbara
magda.mroczkowska.mmtravel Magdalena
paulina.kwiatkowskamt Paulina
Dział Administracji:
mmservice_honorata Honorata
mmservice_joann Joanna
kontakt
Logo-millenium

Millennium Travel International Sp. z o.o.


ul. Jaworzyńska 14/5
59-220 Legnica






Jesteśmy do Państwa dyspozycji:
Poniedziałek - Piątek 9-17
Sobota 10-14
akceptowane formy płatności

Opinie o apartamencie Diamond Sky

Cena apartamentu od: €25 (107 zł) / nocleg
Standard:
Stars-small-2 Stars-small-2 Stars-small-2
Ocena ogólna
3.1
położenie
apartament
rozrywka
sport
dla dzieci
Ilość wszystkich ocen : 9
burgas wakacje
Przeczytaj wszystkie opinie w oryginalnym języku
4.0
Joanna Tondera,
Myślenice
Dodano: 2013-08-19, 10:20
Ocena położenie: 4
Ocena apartament: 4
Ocena rozrywka: 4
Ocena sport: 3
Ocena dla dzieci: 5
Opinia:
Całkiem przyjemny hotel ze sporym i czystym basenem. Wokół kilka sklepów i restauracji. Do morza trochę daleko, ale w wiekszości i tak korzystalismy z basenu. Polecam :)
3.4
Magdalena Glapińska,
Łódź
Dodano: 2013-08-10, 17:16
Ocena położenie: 4
Ocena apartament: 4
Ocena rozrywka: 3
Ocena sport: 3
Ocena dla dzieci: 3
Opinia:
Serdecznie dziękujemy za udane wakacje. My faktycznie mieliśmy szczęście trafić na standardową łazienkę, w niektórych pokojach jest dość prowizoryczne rozwiązanie... które potrafi zepsuć humor nawet małowymagającym... Myślę, że w dzisiejszych czasach, nawet za tak niską cenę warto pomyśleć o lepszym rozwiązaniu, aby nie tracić klientów. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
4.6
agnieszka B.,
Kraków
Dodano: 2013-08-08, 14:02
Ocena położenie: 5
Ocena apartament: 5
Ocena rozrywka: 5
Ocena sport: 3
Ocena dla dzieci: 5
Opinia:
jak państwo wiecie , macie nagraną moją rozmowę z p.Maćkiem zaraz po przyjeździe do bułgarii czyli 20.07.2013 o godz.12;20 czasu bułgarskiego ,że żądam zamiany apartamentu bliżej morza nawet z dopłtą do lepszych warunków więc niech pan tu nie pisze że zrezygnowałam po usłyszeniu ceny , bo nikt mi jej nie podał.mam tą rozmowę również nagraną oraz waszą rozmowę z moim rezydentem ponieważ była prowadzona z mojego telefonu.żądałam również zwrotu pieniędzy ze względu na niewywiązanie sie z umowy z waszej strony,ponieważ chciałam sama znaleźć inny hotel-ale oczywiście nie oddaliście mi pieniędzy.posłuchajcie jeszcze raz swojego nagrania z infolinii i najlepiej opublikujcie ją -bo na to wyrażam zgode. przypomnę wam tylko tyle , że niewyraziłam zgody na upublicznienie mojej korespondencjii mailowej,,,,,a napewno wiecie jakie są tego konsekwencje.dziękuję za rozmowę i żegnam.
Opinia: Przepraszam, jakiego niewywiązania się z Umowy? Przecież to Pani wybrała Diamond Sky - nasze propozycje były zupełnie inne. Przedstawiłem cytaty z korespondencji z Panią i pozostawiła Pani ten wątek bez odpowiedzi.
1.4
agnieszka B.,
Kraków
Dodano: 2013-08-07, 10:51
Ocena położenie: 1
Ocena apartament: 1
Ocena rozrywka: 1
Ocena sport: 3
Ocena dla dzieci: 1
Opinia:
niestety żądałam zamiany hotelu z DOPŁATĄ. chciałam nawet zamienić hotel na garden of eden gdzie byłam poprzednim razem.ale doskonale wiedzieliście że innego barana nie znajdziecie na ten hotel-bo nawet nazwa na elewacji hotelu odpadła i nikt jej nie założył ponownie więc nawet trudno odnaleźć ten hotel. a jeśli chodzi o ręczniki to wymiana owszem była po 7 dniach ale od rezydenta też otrzymaliśmy ręczniki po 7 dniach.brońcie się jak chcecie.dziękujcie tylko , że nie złożyłam reklamacji do oferty bo dowody mam nagrane na kamerze i ,że NARAZIE nie idę z tym do rzecznika praw.poza tym ci, którzy chcą się dowiedzieć więcej to podaję nr tel.664 046 216.
Opinia: Dostała Pani propozycję zmiany na Garden of Eden, ale po usłyszeniu ceny i dopłaty w kwocie 450Euro zmieniła Pani zdanie! Poniżej przesyłam kopię oferty, jaką Pani otrzymała oraz Pani stanowisko. Wynika z nich jasno, że szukała Pani najtańszego obiektu, o najniższym standardzie a po przyjeździe próbowała Pani wyłudzić od firmy świadczenia, za które wcześniej nie chciała Pani zapłacić. Proponuję poinformować Urząd Marszałowki i Rzecznika Praw (cokolwiek to znaczy), a z przyjemnością przedstawimy nagrania z Pani rozmów z konsultantami, jak również całą korespondencję mailową. Wynika z nich jasno, że pomimo naszych propozycji, które dotyczyły obiektów o znaczenie wyższym standardzie, sama Pani wybrała Diamond Sky więc pretenecje może mieć Pani tylko do siebie. Mail z ofertą z dnia 20.06.2013: Szanowna Pani Agnieszko, w nawiązaniu do rozmowy przesyłam propozycje Państwa wypoczynku w rewelacyjnych, familijnych kompleksach w Słonecznym Brzegu i okolicy we wskazanym terminie 20/07-03/08. Propozycja dotyczy wypoczynku w komfortowych apartamentach 4-osobowych. Oczywiście z racji wypoczynku długoterminowego przysługuje Państwu atrakcyjny rabat. Kompleks: Karolina (klik!), Słoneczny Brzeg Cena za apartament: 998 EUR (zamiast 1050 EUR!) *** Kompleks: Laguna (klik!), Słoneczny Brzeg Cena za apartament: 878 EUR (zamiast 924 EUR!) *** Kompleks: Panorama Fort (klik!), Święty Włas Cena za apartament: 998 EUR (zamiast 1050 EUR!) Podane ceny zawierają między innymi ubezpieczenie KL i NNW, opiekę rezydenta, taksy klimatyczne, sprzątanie apartamentu, korzystanie z mediów, basenów oraz klimatyzację. Pragnę zapytać, czy propozycja spełnia Państwa oczekiwania? W razie dalszych zapytań, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Makarewicz Specjalista ds. Sprzedaży Pani Odpowiedź z tego samego dnia: witam Pana mam pytanie- czy oferta w hotelu diamond sky też jest możliwa w tym terminie za cenę którą mi Pan podał 693 euro? pozdrawiam-agnieszka biela Odpowiedź Pana Maćka z dnia 20.06.2013: Szanowna Pani Agnieszko, naturalnie, dosyłam propozycję Diamond Sky: Kompleks: Diamond Sky (klik!), Święty Włas Cena za apartament: 732 EUR (zamiast 770 EUR!) Na wszystkie podane przeze mnie ceny przysługuje Państwu atrakcyjny rabat dla Stałego Klienta, który wynosi 5%. Pragnę zapytać, czy chcieliby Państwo dokonać rezerwacji któregoś z apartamentów? Pozdrawiam serdecznie, Maciej Makarewicz Specjalista ds. Sprzedaży
1.4
agnieszka B.,
Kraków
Dodano: 2013-08-06, 17:18
Ocena położenie: 1
Ocena apartament: 1
Ocena rozrywka: 1
Ocena sport: 3
Ocena dla dzieci: 1
Opinia:
po mojej interwencji nagle zmieniła się odległość hotelu do plaży.w mojej ofercie było 350m, po mojej wizycie w diamond sky nagle ta odległość zmieniła się na 600m.prawda jest taka zeby dojść do plaży to minimum 1200m.apartament nie ogrodzony przy ulicy, syf-kurz pod łóżkami z przed sezonu.łazienka koszmar-słuchawka prysznicowa nad umywalką,bez brodzika ok 1,5 m2.kąpiąc się zalewasz całą łazienkę wraz z ubikacją więc przygotujcie mnóstwo szmat na sprzątanie bo po was nikt nie posprząta.jest to apartament prywatny i nie przysługuje tam sprzątanie,ręczniki brudne-rezydent wziął je do wymiany w pierwszym dniu ale oddał czyste dopiero po 7 dniach po ponownym tel,plaża i leżaki płatne.przez całe 14 dni pływała lampa w basenie,która miała oświetlać basen.nigdy ten basen niebył oświetlony jako jedyny w mieście.więc standard slamsowy.powodzenia na koszmar wakacjach z millenium travel.
Opinia: Pani Agnieszko, pisze Pani te bzdury, bo nie udało się Pani wymóc na firmie zmianę kompleksu na drożysz bez dopłaty! Rezerwując ten obiekt wiedziała Pani, gdzie jest on położony (mapa lokalizacyjna na stronie) i jak wyglądają apartamenty (dokładne zdjęcia obiektu oraz apartamentów). Poniżej znajdzie Pani link z trasą Googla, odległością od plaży i czasem przejścia, co pokazuje, jak bardzo się Pani myli: https://mapy.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&daddr=Nieznana+droga&hl=pl&ll=42.704846,27.718688&spn=0.004297,0.010568&sll=42.704452,27.719911&sspn=0.004297,0.010568&geocode=FfKmiwIdguemAQ%3BFWiYiwIdv_imAQ&t=h&dirflg=w&mra=dme&mrsp=1&sz=17&z=17 Diamond Sky to kompleks najtańszy w naszej ofercie, więc nie może gwarantować standardu Royal Suna czy też Royal Beacha. Ręczniki otrzymała Pani czyste, a po 7 dniach była ich ponowna wymiana, zgodnie z ofertą. Jeśli zależało Pani na codziennym sprzątaniu i wymianie ręczników należało wybrać opcję hotelową, dwa razy droższą.
3.8
Katarzyna Kamińska,
Lubicz Dolny
Dodano: 2013-07-24, 09:56
Ocena położenie: 4
Ocena apartament: 4
Ocena rozrywka: 4
Ocena sport: 3
Ocena dla dzieci: 4
Opinia:
Witam , apartament zgodny z opisem ( czysty ),dobry kontakt z rezydenetm , wszystko w zasięgu ręki( restauracja,mini market, kantor)POLECAM
2.8
Wojciech Panek,
Zawada
Dodano: 2013-07-22, 11:28
Ocena położenie: 3
Ocena apartament: 3
Ocena rozrywka: 2
Ocena sport: 3
Ocena dla dzieci: 3
Opinia:
trochę zbyt niski standard apartametów
Opinia: Standard apartamentów zależy od ilości gwiazdek i ceny. Wybierając najtańszy obiekt w całej ofercie Millennium należy liczyć się z małymi niedociągnięciami.
3.4
DMz,
Starachowice
Dodano: 2012-08-14, 12:05
Ocena położenie: 4
Ocena apartament: 4
Ocena rozrywka: 3
Ocena sport: 3
Ocena dla dzieci: 3
Opinia:
apartament bardzo fajny, blisko do morza, jedyne co mi się nie podobało to to, że basen nie był czyszczony na bieżąco lecz raz w tygodniu, wiec po kilku dniach woda w basenie była bardzo brudna.
3.0
SŁAWOMIR GÓRNY,
GOSTYŃ
Dodano: 2012-08-08, 21:54
Ocena położenie: 3
Ocena apartament: 3
Ocena rozrywka: 3
Ocena sport: 3
Ocena dla dzieci: 3
Opinia:
WSZYSTKO BYLO ZGODNE Z OPISEM,JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI Z POBYTU A TAKZE Z OPIEKI REZYDENTA CZYLI PANI AGNIESZKI KTORA SERDECZNIE POZDRAWIAMY JAK ROWNIEZ PANIA OLGE ZA SZCZEGOLOWE PRZEDSTAWIENIE OFERTY